Català   Español   

Clínica Dental Vallespir - Implants

Beneficia't dels descomptes de la nostra botiga online

Implants

Actualment en general, considerem l’implant com el tractament més adient per a restituir les peces que s’han perdut a la boca.

Què és l’implant?

És una fixació de titani que fixem a l’os substituint per complert les arrels i peces naturals que s’han perdut.

Per a què un implant?

 • Perquè s’aconsegueix una nova peça de la manera més natural possible sense necessitat de mutilar les peces sanes
 • Perquè és un tractament poc agressiu en general.
 • Perquè podem aconseguir una pròtesi fixa quan no hi ha cap altre alternativa

Què cal tenir en compte per a l’implant?

El més important és una bona planificació per a part del professional que estudiarà cada cas individualment duent a terme les proves radiològiques i complementàries necessàries.

Quan no es pot col·locar un implant?

És molt poc freqüent que no sigui possible recórrer a un implant com a tractament del problema. Podríem parlar de contraindicacions importants en casos de malalties greus que afectin directament al metabolisme de l’os com poden ser infeccions molt específiques, tumors malignes o en casos d’estar sota tractament d’una radioteràpia considerable. Cal saber, però, que entre un 2% i 5% de casos es produeix un rebuig de la nova peça per no quedar ben integrada a l’os. En aquests casos es pot procedir a un segon intent fins que quedi fixat definitivament.

Quin tipus de tractaments podem resoldre amb l’implant ?

 • Quan falta només una dent a la boca ja sigui com a conseqüència d’un traumatisme, per malaltia periodontal o bé per càries.
 • Quan es té un extrem lliure sense peces posteriors que impedeixen la col·locació d’un pont fixe.
 • Quan es manté una dentadura completa però amb el pas del temps s’ha produït un desgast de l’os i no es pot recórrer a la pròtesi per a impossibilitar una fixació.
 • Quan es pateix d’una malaltia periodontal avançada amb un pronòstic d’extracció de la resta de peces per a tal de procedir a la col·locació dels cinc o sis implants suficients per a poder rehabilitar totes les peces perdudes.

Què podem oferir?

 • Una cirurgia mínimament invasiva en la que no hi ha necessitat d’obrir la geniva podent col·locar l’implant i evitant un postoperatori dolorós.
 • Possibilitat d’obtenir una pròtesi immediata o l’endemà d’haver col·locat els implants per a evitar anar sense dents.
 • Possibilitat de realitzar sedació en el cas que els pacients que es sotmetin a aquests tipus de tractament els generi angoixa i ansietat.

Què cal saber?

 • És una intervenció ambulatòria que es realitza a la consulta.
 • La intervenció es dur a terme mitjançant anestesia local en la majoria de casos però es recorre a la sedació quan calen tècniques quirúrgiques complexes.
 • Cal que el pacient prengui la medicació indicada per a l’odontòleg.
Clínica Dental Vallespir Implants

Foto amb l’implant instal·lat i osteointegrat, seguit de tot el procés amb la col·locació de la corona estètica. Recobrant la naturalitat, sense haver de tocar les dents del costat.
Clínica Dental Vallespir Implants 2

Dent unitària restaurada amb implant de titani i Cerámica de zirconi, tant el munyo com la corona, amb estètica natural.

Clínica Dental Vallespir Implants - 3

Rehabilitació total de l'arcada inferior amb implants a la zona anterior